Kennisuitwisseling

Sinds 2003 verzorg ik lezingen en workshops over thema’s als identiteitsontwikkeling, sociale kunst, levenskunst en het realiseren van je (kern)waarden. In 2018 geef ik colleges en workshops in de volgende cursussen en conferenties:

13 september 2018, Achtdaagse cursus ‘Conflicthantering in ethisch perspectief‘, Driebergen

De opleiding loopt tot en met mei 2019 en is bestemd voor juristen, mediators en leidinggevenden. Klik je op de link, dan vind je de conceptfolder van de cursus. Het programma in de folder moest ik helaas verkleinen. Mocht je het daardoor niet goed kunnen lezen, dan stuur ik het je op verzoek graag toe.

2 november 2018, 13.30 – 17.00, Conferentie ‘In dubio staan’, Driebergen. 

Mede-initiatiefnemer en een van de workshopleiders. Meer informatie over het programma en de inleiders volgt.

 

Activiteiten in werkgroepen:

Kennis kun je het best samen met anderen verdiepen. De afgelopen jaren participeerde ik in de volgende werk- en studiegroepen:

Mede-oprichter van de interculturele studiegroep Page (2010 – nu). We lezen en bespreken oudere en recent uitgebrachte boeken over filosofie.

Oprichter van de werkgroep ‘Scheppen van ontwikkelingsruimte’ (2010 – 2012). Het leidde tot een interactieve presentatie.

Lid van de werkgroep ‘Vernieuwing van het rechtsleven’ (2006 – 2012). Het leidde tot werkconferenties, workshops, artikelen en presentaties over het realiseren van je waarden, deugdethiek en het actief samen vormgeven van recht en rechtvaardigheid op basisscholen.

Oprichter van de interdisciplinaire werkgroep ‘Planetenkwaliteiten’ (2001 – 2004). Het leidde tot een presentatie van mijn onderzoeksresultaten, interviews en een paar artikelen.